Catwalk Club Reading - Daily Paper

Datum
16 januari 2022
Tijd
15:00 - 16:30
Kosten
Gratis
Locatie
Auditorium Amsterdam Museum
Aanmelden
Let op: Coronatoegangsbewijs verplicht

Op zondag 16 januari 2022 vindt de Catwalk Club Reading met het verhaal van Abderrahmane Trabsini van Daily Paper plaats in het Auditorium van het Amsterdam Museum. 

De Catwalk Club – een nieuwe serie theatrale monologen over mode, nachtleven en identiteit – vormt dit najaar de avondprogrammering bij de tentoonstelling MAISON AMSTERDAM, De stad, de mode, de vrijheid in De Nieuwe Kerk, in samenwerking met het Amsterdam Museum.  

John Leerdam en Paulette Smit van Stichting Julius Leeft! presenteren de persoonlijke verhalen van vier legendarische mode iconen uit verschillende perioden: Fong Leng, Frank Govers, Marlies Dekkers en Abderrahmane Trabsini van Daily Paper. Met diverse thema’s en uitingen van identiteit als rode draad, die je in de beslotenheid van een nachtclub veilig kon tonen, zonder geridiculiseerd of lastig gevallen te worden. Vandaar de setting van de voorstellingen in clubs die spraakmakend waren in die tijd: Richter, Paradiso, Roxy en Bitterzoet. 

Voorafgaand aan de clubmonologen in De Nieuwe Kerk vinden er ook vier readings plaats van de teksten in het Amsterdam Museum. Op zondag 16 januari is het de beurt aan het verhaal van Abderrahmane Trabsini van Daily Paper.

Deze bijeenkomst is een Testen voor Toegang-event. U dient te beschikken over een coronatoegangsbewijs. Een coronatoegangsbewijs bestaat uit een volledige coronavaccinatie, herstelbewijs of testbewijs. Op www.testenvoortoegang.org vindt u alle informatie. Het coronatoegangsbewijs dient u in de CoronaCheck-app te kunnen tonen. In verband met uw en onze veiligheid kunnen wij u om legitimatie vragen; vergeet deze niet mee te nemen. Als u geen (geldig) coronatoegangsbewijs aan de deur kunt tonen, krijgt u geen toegang tot dit evenement, en wordt het aankoopbedrag van het ticket niet gerestitueerd. 

Meld je aan voor de Nieuwsbrief