AMSTERDAM MUSEUM ONTVANGT BIJDRAGE VAN KICKSTART CULTUURFONDS

25 juni 2021

Het Amsterdam Museum heeft een mooie bijdrage mogen ontvangen van bijna 100.000 euro van het Kickstart Cultuurfonds.

Wat zijn wij blij met de bijdrage van bijna 100.000 euro van het Kickstart Cultuurfonds!

Afgelopen donderdag werd de tentoonstelling 'De Gouden Koets' in het Amsterdam Museum officieel geopend door Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander. Na een restauratie van ruim vijf jaar is de Gouden Koets weer voor het publiek te zien. De koets staat in een glazen behuizing op de binnenplaats van ons museum en kan in alle rust door bezoekers van dichtbij worden bekeken. De tentoonstelling vertelt het verhaal over de ontstaansgeschiedenis van de Gouden Koets, de monarchie en ons verleden.

Deze tentoonstelling wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Kickstart Cultuurfonds en is nog te zien tot en met 27 februari 2022.